آداب پخت پنکیک
پنکیک که از اقوام نزدیک کیک است مورد توجه و پسند اکثر کودکان و البته والدینشان است. در آداب پخت
پنکیک علاوه بر مواد لازم باید از حضور تابه مناسب در کابینت اطمینان داشته باشید. اگر تابه از ضخامت
کافی برخوردار باشد مسلمن کارتان آسانتر خواهد شد. قبل از تهیه مواد لازم و شروع کار بر میزان
صبرتان بیفزایید.
مواد لازم جهت پخت پنکیک ساده
آرد شیرینی پزی یک لیوان
شکر نصف لیوان
بیکینگپودر یک قاشق سوپخوری سرخالی
وانیل نصف قاشق چایخوری
تخممرغ دو عدد
شیر به میزان لازم
الک( آرد پاش)، ماهیتابه، همزن دستی یا چنگال، اجاقگاز و روغن هم که از ضروریات است و کارتان بدون
حضور مبارکشان پیش نخواهد رفت.
آداب پخت پنکیک
ابتدا ظرف مناسبی را برداشته و تخممرغها را در آن بشکنید. در صورت گرانی میتوانید
از یک تخممرغ استفاده کنید. با همزن دستی( در صورت عدم وجود میتوانید دست به
دامن چنگال شوید.) تخممرغها را به هم بزنید. به آه و ناله تخممرغها گوش نداده و دو دقیقهای دل و
رودهشان را به هم بزنید تا یکدست شود. شکر و وانیل را اضافه کرده و دوباره به جان تخممرغها بیفتید.
مواد که خوب مخلوط شد( در صورت عذاب وجدان میتوانید از تخممرغها عذرخواهی کرده و به کارتان را
ادامه دهید.) کمی شیر به آن اضافه کرده و دوباره به هم بزنید. آرد و بیکینگپودر را در دو مرحله روی مواد
الک کنید دو مرحلهاش بسیار مهم است. باید حواستان باشد مایع تخممرغ پذیرای مهمان تازه وارد باشد و
او را به گلوله تبدیل نکند. مواد را با صبر به هم بزنید در صورت سفت بودن مواد به آن شیر اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت آن پودر کاکائو اضافه کنید.
تابه را روی گاز قرار داده و شعله را در کمترین حد ممکن قرار دهید. اگر میزان صبر تهیه شدهتان زیاد است
تابه را رو شعله پخشکن قرار دهید. به اندازه نصف قاشق سوپخوری روغن در تابه ریخته و با فرچه آشپزی
یا دستمال کاغذی سطح تابه را به روغن آغشته کنید. به میزان دلخواه از مواد را درون تابه ریخته و در آن را
بگذارید. اگر به پنکیگ تپل علاقه دارید مواد بیشتر و اگر به پنکیک مانکن علاقمند هستید مواد کمتری در
تابه بریزید. بعد از پنج دقیقه به تابه سر بزنید اگر پشت پنکیکتان طلایی شده باشد یعنی مجوز برگرداندن
صادر شده است و میتوانید آن را برگردانید تا آن سویش هم طلایی شود. در این مرحله لازم نیست در تابه را بگذارید.
پنکیک آماده شده را می توانید با عسل، مارمالاد و سس شکلات میل نموده و به انگشت مبارکتان که از آن
هنر میبارد افتخار کنید.
نویسنده: عهدیه فزونی
2 پاسخ
از تخم مرغ ها عذر خواهی کنید خیلی خوب بود
ممنون عزیزم